Ventil blow-off Turbosmart TS-0203-1010 Kompact Dual Port Nissan Juke Pulsar Qashqai Subaru Forester Legacy WRX

Výrobce Turbosmart
SKU TS-0203-1010

  Na vyžádání

 

Ventil blow-off Turbosmart TS-0203-1010 Kompact Dual Port Nissan Juke Pulsar Qashqai Subaru Forester Legacy WRX

Dvouportový blow-off ventil Kompact je přímou náhradou sériového ventilu Subaru WRX MY08-14 a nového Nissanu Juke/Pulsar Turbo. Standardní ventily praskají stářím a tepelným zatížením a spoléhají se na gumové membrány, které podléhají rychlému opotřebení. Navíc jsou jednoduše navrženy tak, aby zvládly zvýšený nárůst plnicího tlaku. Kompact od společnosti Turbosmart nabízí velký výkon blow-off ventilu v malém balení. Jeho hliníková konstrukce z předlitku zajišťuje pevnost, zatímco přesně opracovaný lehký píst poskytuje vynikající odezvu a těsnění ventilu, aniž by se spoléhal na gumové membrány nebo O-kroužky, takže je mnohem odolnější a chrání kompresor před nárůstem tlaku i při zvýšeném tlaku.

Kompact Dual Port se vyznačuje rozdělením provozu mezi recirkulací a ventilací do atmosféry v poměru 50:50. Jeden recirkulační port zajišťuje spokojenost řídicí jednotky vozu, zatímco jeden port ventil-atmosféra poskytuje klasický zvuk blow-off ventilu Turbosmart, který známe a milujeme.

Dodává se s:
záslepka portu, růžová pružina (nainstalovaná), těsnění.

Více informací

Výrobce Turbosmart
Značka Nissan
Napište svou recenzi
Prohlížíte si: Ventil blow-off Turbosmart TS-0203-1010 Kompact Dual Port Nissan Juke Pulsar Qashqai Subaru Forester Legacy WRX
Vaše hodnocení:
Nahrávám...

Recenze byla odeslána ke schválení.

Tento formulář je chráněn pomocí reCAPTCHA - platí Zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.