Sací potrubí Mishimoto MMAI-CTR-17UBK pro Honda Civic Type-R 2017+ Černé

Výrobce MishimotoMishimoto
SKU MMAI-CTR-17UBK

  Na vyžádání

 

Sací potrubí Mishimoto MMAI-CTR-17UBK pro Honda Civic Type-R 2017+ Černé

Pomáhat motoru lépe dýchat je skvělý způsob, jak získat maximální výkon za malou investici. Úpravy sání a výfuku jsou navíc fantastickým odrazovým můstkem, který přináší ještě větší výhody při modernizaci dalších systémů vašeho vozidla. Po vydání našeho sání Performance Intake pro model Civic Type R 2017+ náš tým inženýrů zjistil, že další aspekt sacího systému by mohl těžit z inovací. Sériové sací potrubí turba je velmi robustní součástka z litého hliníku, která dodává dostatečný průtok vzduchu pro sériová a lehce upravená vozidla.
Pomocí nejnovějších technologií 3D tisku, CAD modelování a testování průtoku jsme vytvořili optimální cestu pro proudění vzduchu ze sacího boxu k turbodmychadlu. Výsledkem těchto vylepšení je sací potrubí, které je o 16,7 % méně omezující než sériová jednotka. Naše sací potrubí turba pro model Civic Type R 2017+ je vyrobeno z robustní příruby pro připojení sání kompresoru turba z hliníkového odlitku opracovaného na CNC strojích. Tato styčná plocha je navržena podle originálních specifikací a zajišťuje dokonalé upevnění. Horní část trubky je vyrobena z hliníkového potrubí ohýbaného na trnu, které je profesionálně svařeno metodou TIG s litou spodní částí.
Tato sada obsahuje čtyřvrstvou silikonovou spojku pro spojení krytu MAF sání Mishimoto Performance s naší novou sací trubkou, jakož i vysoce kvalitní spony z nerezové oceli a přírubu adaptéru hadice EVAP, aby byla instalace snadná. Nabízíme možnost červené nebo černé práškové povrchové úpravy, která představuje vynikající estetickou modernizaci vašeho motorového prostoru. Stejně jako u všech našich produktů je i na tuto sadu pro modernizaci sacího potrubí poskytována naše typická doživotní záruka Mishimoto.

Tento díl je vhodný pro:

  • Honda Civic Type R 2017-2021

Více informací

Výrobce MishimotoMishimoto
Značka Honda
Model Honda Civic
Napište svou recenzi
Prohlížíte si: Sací potrubí Mishimoto MMAI-CTR-17UBK pro Honda Civic Type-R 2017+ Černé
Vaše hodnocení:
Nahrávám...

Recenze byla odeslána ke schválení.