Univerzální jednoprůchodový výměník tepla vzduch-voda Mishimoto (750HP)

Univerzální jednoprůchodový výměník tepla vzduch-voda Mishimoto (750HP)

Výrobce Mishimoto
SKU MMRAD-HE-02

  Na vyžádání

 

Univerzální jednoprůchodový výměník tepla vzduch-voda Mishimoto (750HP)

V některých aspektech stavby lze šetřit, ale systém chlazení plnicího vzduchu by mezi ně patřit neměl. Velká turbodmychadla mají velký výkon a velký výkon často vede k vysokým teplotám. V posledním desetiletí jsme byli svědky přechodu mnoha vozidel s turbodmychadlem na systémy mezichlazení kapalina-vzduch. Výměník tepla vzduch-voda hraje v těchto systémech zásadní roli, protože snižuje teplotu chladicí kapaliny před vstupem do intercooleru.

Pokud plánujete stavbu systému s nuceným vstřikováním a potřebujete řešení chlazení plnicího vzduchu, jsou nové výměníky tepla vzduch-voda od společnosti Mishimoto ideální volbou. Společnost Mishimoto navrhla čtyři univerzální výměníky tepla pro jakoukoli stavbu s výkonem až 1 500 koní, přičemž každý z nich je přesně navržen pro optimální průtok a odvod tepla, aby splnil vaše cíle v oblasti výkonu. Naše možnosti výměníků tepla zahrnují několik velikostí jader v jednoprůchodové nebo dvouprůchodové konfiguraci a možnost volby dvouřadých nebo třířadých jader.

Univerzální výměníky tepla vzduch-voda Mishimoto mají navíc celohliníkovou konstrukci svařovanou metodou TIG, takže jsou mimořádně robustní. Pro snadnou instalaci jsme na každou koncovou nádrž dodali montážní šrouby s půlpalcovým závitem. Společnost Mishimoto nabízí kompletní řadu produktů vzduch-voda spolu s naším výběrem výměníků tepla vzduch-voda , což z nás činí komplexní obchod pro sestavení dokonalého systému intercooleru vzduch-voda.

Stejně jako u všech našich produktů, i na tento univerzální výměník tepla vzduch-voda Mishimoto se vztahuje charakteristická doživotní záruka Mishimoto.

Více informací

Výrobce Mishimoto
Napište svou recenzi
Prohlížíte si: Univerzální jednoprůchodový výměník tepla vzduch-voda Mishimoto (750HP)
Vaše hodnocení:
Nahrávám...

Recenze byla odeslána ke schválení.

Tento formulář je chráněn pomocí reCAPTCHA - platí Zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.