Chladič oleje Mishimoto 2021+ BMW G8X M3/M4 stříbrný

Chladič oleje Mishimoto 2021+ BMW G8X M3/M4 stříbrný

Výrobce Mishimoto
SKU MMOC-G80-21SL

  Na vyžádání

 

Chladič oleje Mishimoto 2021+ BMW G8X M3/M4 stříbrný

Výrobce: Mishimoto SKU: MMOC-G80-21SL
Udržujte své BMW M3/M4 2021+ v chladu a pohodě s výkonným chladičem oleje Mishimoto 2021+ BMW M3/M4. Stejně jako jejich předchůdci G8X M3 a M4 byly navrženy s ohledem na účinnost. To může být dvousečná zbraň, protože optimálně uspořádaný motorový prostor má komponenty umístěné v nejistých pozicích. Především chladič oleje je umístěn na podvozku, rovnoběžně s povrchem vozovky.

Toto umístění zvyšuje proudění vzduchu a využívá aerodynamiku k protažení vzduchu jádrem, ale zároveň činí sériový chladič zranitelným vůči škrábancům, nerovnostem a dalším nebezpečím na silnici. S ohledem na tuto skutečnost se inženýři společnosti Mishimoto rozhodli navrhnout robustní chladič oleje G8X, který udrží váš vůz M3 nebo M4 v chladu na trati i mimo ni. Začali jsme tím, že jsme vyměnili sériový chladič s trubkami a žebry za tyčový chladič s CNC obráběnými koncovými nádržkami. Náš chladič se může pochlubit o 35,7 % silnějším jádrem a o 41 % větším objemem jádra pro vynikající účinnost chlazení. Náš chladič se montuje přímo na místo sériové jednotky a zachovává sériová těsnění a ochranné kryty pro optimální proudění vzduchu a dodatečnou ochranu.V

ýkonný chladič oleje Mishimoto pro BMW G8X M3/M4 2021+ obsahuje vše potřebné pro instalaci a je chráněn doživotní zárukou Mishimoto, která zajišťuje doživotní ochranu a chlazení.

Více informací

Výrobce Mishimoto
Napište svou recenzi
Prohlížíte si: Chladič oleje Mishimoto 2021+ BMW G8X M3/M4 stříbrný
Vaše hodnocení:
Nahrávám...

Recenze byla odeslána ke schválení.

Tento formulář je chráněn pomocí reCAPTCHA - platí Zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.