Nádržka ostřikovačů Mishimoto Mazda Miata 2016+ černá (Wrinkle Black)

Výrobce Mishimoto
SKU MMRT-MIA-16BK

  Na vyžádání

 

Nádržka ostřikovačů Mishimoto Mazda Miata 2016+ černá (Wrinkle Black)

Dodejte svému již tak lehkému a stylovému roadsteru ještě více lehkosti a elegance s nádržkou kapaliny do ostřikovačů Mishimoto pro Mazdu Miata ND 2016+.

Nahraďte svou těžkou, neestetickou plastovou nádržku a netěsnící sériové víčko touto krásnou, celohliníkovou nádržkou svařenou metodou TIG, která je navržena tak, aby ušetřila vašemu vozu trochu hmotnosti - a díky našemu speciálně navrženému systému odvzdušnění z ní neunikne ani kapka. Tuto nádržku jsme zkonstruovali přímo v Delaware a navrhli jsme ji tak, aby nejen skvěle vypadala, ale také aby snížila objem kapaliny do ostřikovačů o 0,75 galonu, čímž ušetříte 6 kg ve srovnání s plnou nádržkou. Můžete držet dietu a cvičit každý den po celý příští měsíc, nebo si místo toho pořídit tuto nádrž a ušetřit na váze, aniž byste se museli vzdát tak oblíbených steakových večeří. Je to na vás.

Tato nádrž je k dispozici v elegantním lesklém hliníkovém provedení nebo v matně černém práškovém provedení pro decentnější vzhled a je dodávána s doživotní zárukou Mishimoto.

Více informací

Výrobce Mishimoto
Napište svou recenzi
Prohlížíte si: Nádržka ostřikovačů Mishimoto Mazda Miata 2016+ černá (Wrinkle Black)
Vaše hodnocení:
Nahrávám...

Recenze byla odeslána ke schválení.

Tento formulář je chráněn pomocí reCAPTCHA - platí Zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.