Sada chladiče oleje Mishimoto Subaru Impreza WRX 2001-2005 černá

Výrobce Mishimoto
SKU MMOC-WRX-01BK

  Na vyžádání

 

Sada chladiče oleje Mishimoto Subaru Impreza WRX 2001-2005 černá

Ať už máte WRX inspirované rallye nebo upravené STI, udržování ideální teploty oleje je nezbytné pro optimální výkon i dlouhou životnost motoru. Dopřejte svému plochému čtyřválci dávku spolehlivosti se sadou přímého chlazení oleje Mishimoto Subaru WRX/STI. Tato sada obsahuje precizně zkonstruované montážní držáky specifické pro danou aplikaci, předem připravené opletené olejové vedení z nerezové oceli, sendvičovou desku na olej z předlitého plechu, účinný desetiřadý chladič oleje Mishimoto se skládanými deskami a veškerý potřebný hardware.

Tato sada poskytuje 0,5 qt dodatečné kapacity oleje a snižuje teplotu o více než 16 °C (20 °F) při minimální ztrátě tlaku. Tato sada je k dispozici se standardní sendvičovou deskou oleje Mishimoto nebo sendvičovou deskou oleje Mishimoto se zadním termostatem pro dodatečnou kontrolu teploty oleje a optimální výkon v jakémkoli prostředí. Pro dodatečné přizpůsobení je tato sada k dispozici s chladičem podle vašeho výběru buď ve stříbrném provedení Sleek Silver, nebo v černém provedení Stealth Black.

Tato sada dokonale doplňuje hliníkový chladič Mishimoto Subaru WRX/STI Performance, sadu hliníkového krytu ventilátoru Performance a sadu silikonových hadic chladiče, které představují dokonalé řešení chlazení pro vaše Subaru. Stejně jako na všechny naše produkty se i na tuto sadu vztahuje doživotní záruka Mishimoto.

Přímá montáž pro Subaru WRX a STI 2001-2005
Zvýšení kapacity oleje: 0,5 qt / Rozdíl teplot: 20 °F / Pokles tlaku: 1-2 psi
Předem vyrobené opletené olejové potrubí z nerezové oceli s odolnými šroubeními -AN
Montážní držáky specifické pro danou aplikaci
Doživotní záruka Mishimoto

Více informací

Výrobce Mishimoto
Napište svou recenzi
Prohlížíte si: Sada chladiče oleje Mishimoto Subaru Impreza WRX 2001-2005 černá
Vaše hodnocení:
Nahrávám...

Recenze byla odeslána ke schválení.

Tento formulář je chráněn pomocí reCAPTCHA - platí Zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.