Sada intercooleru Mishimoto Mitsubishi Lancer Evolution X 2008-2015 Stříbrná

Výrobce Mishimoto
SKU MMINT-EVO-10KSL

  Na vyžádání

 

Sada intercooleru Mishimoto Mitsubishi Lancer Evolution X 2008-2015 Stříbrná

Vysoce výkonný model Evo vyžaduje intercooler, který zajistí optimální průtok vzduchu a chladný, hustý přívod vzduchu. Upravená vozidla s vysokým tlakem často trpí zvýšenými teplotami nasávaného vzduchu (AIT) a zahříváním, což může mít za následek snížení výkonu. Mějte teploty nasávaného vzduchu pod kontrolou s Intercoolerem Mishimoto Mitsubishi Lancer Evolution X Performance.

 

Tento intercooler je přímo přišroubovatelná jednotka navržená speciálně pro Evo X. Díky účinnému 3,5" tlustému tyčovému a deskovému jádru poskytuje tento intercooler optimální odvod tepla a nízké AIT. Robustní koncové nádrže z litého hliníku zajišťují vynikající odolnost a plynulé, nepřerušované proudění vzduchu. Intercooler Mishimoto Mitsubishi Lancer Evolution X Performance poskytuje dyno-prokázané zvýšení výkonu o 10 Whp a 10 tq a podpoří upravené vozy až do výkonu 600 Whp! Toto jádro intercooleru Evo je vybaveno strategickou konstrukcí žeber, která podporuje značnou výměnu tepla a zároveň zajišťuje minimální tlakové ztráty napříč jádrem. Tento intercooler zajistí chlazení, které váš motor potřebuje k dosažení nejlepšího výkonu, ať už se účastníte závodů na drag stripu, nebo se proháníte po rychlostních zkouškách rallye.

 

Tento intercooler Evo je k dispozici s práškovou povrchovou úpravou v barvě stříbrné (Sleek Silver) nebo černé (Stealth Black). Stejně jako na všechny naše produkty se i na tento intercooler vztahuje doživotní záruka Mishimoto.

 

Přímá montáž pro Mitsubishi Lancer Evolution X 2008+

Celková velikost: 28,3" x 13,7" x 4,5" / Velikost jádra: 19,5" x 12" x 3,5"

Zvýšení výkonu o +10 Whp / +10 Wtq po přišroubování.

Účinné snížení teploty sání pro vozidla od sériového výkonu do 600 k.

Doživotní záruka Mishimoto

Více informací

Výrobce Mishimoto
Značka Mitsubishi
Napište svou recenzi
Prohlížíte si: Sada intercooleru Mishimoto Mitsubishi Lancer Evolution X 2008-2015 Stříbrná
Vaše hodnocení:
Nahrávám...

Recenze byla odeslána ke schválení.

Tento formulář je chráněn pomocí reCAPTCHA - platí Zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.