Sada intercooleru Mishimoto Mitsubishi Lancer Evolution VII/VIII/IX 2001-2007 Stříbrná

Výrobce Mishimoto
SKU MMINT-EVO-01KSL

  Na vyžádání

 

Sada intercooleru Mishimoto Mitsubishi Lancer Evolution VII/VIII/IX 2001-2007 Stříbrná

Maximalizujte účinek svého nastavení intercooleru Evo pomocí sady intercooleru Mishimoto Mitsubishi Lancer Evolution 7/8/9! Tato kompletní sada obsahuje závodní intercooler Mitsubishi Lancer Evolution 7/8/9 a také sadu trubek intercooleru Mitsubishi Lancer Evolution 7/8/9. Tato sada poskytuje přímo namontovanou jednotku a zcela nahrazuje omezující a neefektivní tovární nastavení.

 

Intercooler Mishimoto Evo využívá velké, 3,5 tlusté tyčové a deskové jádro, které bylo navrženo se strategickým složením jádra, aby zajistilo optimální snížení teplot sání a minimální tlakové ztráty. Tato sada podpoří vozidla s výkonem od sériového stavu do 600 k! Naše testovací vozidlo s výkonem 350 k vykázalo nárůst výkonu o 8 k / 10 wtq ve srovnání se sériovým intercoolerem a intercooler Mishimoto Evo dokázal snížit teploty o 16 °C (28 °F). Tato sada intercooleru byla navržena nejen s ohledem na výkon a účinnost, ale naši inženýři také vytvořili hladké lité koncové nádrže, které podporují správný rozptyl vzduchu skrz jádro, lepší průtok vzduchu a výjimečnou odolnost. Nízké teploty nasávaného vzduchu jsou zásadní pro maximální výkon, tuning a výkonnost.

 

Ať už se svým vozem Evo jedete na místní rallycross nebo závodíte v časovce, nižší teploty budou přínosem. Potrubí intercooleru Mishimoto je vyrobeno z lehkého, trnově ohýbaného hliníku a odstraňuje omezení v továrním potrubí, což umožňuje lepší průtok vzduchu a rychlejší roztáčení turbodmychadla. Přiložené silikonové spojky poskytují lepší tepelnou a tlakovou toleranci a zvládnou veškeré zvýšení tlaku, které na ně můžete vrhnout. Tato sada intercooleru je k dispozici s povrchovou úpravou v provedení stříbrné (Sleek Silver) nebo černé (Stealth Black) práškové barvy, která zvyšuje odolnost a chrání před nečistotami z vozovky. Stejně jako u všech našich produktů je i na tuto sadu intercooleru Mishimoto Evolution Race poskytována doživotní záruka Mishimoto.

 

Přímá montáž pro vozy Mitsubishi Lancer Evolution 7/8/9 z let 2001-2007

Celková velikost: 31,5" x 14,5" x 5,75" / Velikost jádra: 22" x 11,65" x 3,5"

+8 Whp / +10 Wtq a snížení teploty sání o 28 °F

Efektivní snížení teploty sání pro vozidla od sériového výkonu do 600 k.

Doživotní záruka Mishimoto

Více informací

Výrobce Mishimoto
Značka Mitsubishi
Napište svou recenzi
Prohlížíte si: Sada intercooleru Mishimoto Mitsubishi Lancer Evolution VII/VIII/IX 2001-2007 Stříbrná
Vaše hodnocení:
Nahrávám...

Recenze byla odeslána ke schválení.

Tento formulář je chráněn pomocí reCAPTCHA - platí Zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.