Sada intercooleru Mishimoto Honda Civic Type R 2017+ stříbrná s vrásčitě červeným potrubím

Výrobce Mishimoto
SKU MMINT-CTR-17KSLWRD

  Na vyžádání

 

Sada intercooleru Mishimoto Honda Civic Type R 2017+ stříbrná s vrásčitě červeným potrubím

Není snadné být označován za jeden z nejrychlejších sériových vozů s pohonem předních kol na světě. Honda do tohoto úspěchu vložila veškerou svou inženýrskou zdatnost, ale protože se Honda Civic Type R 2017-2021 nachází v šedé zóně mezi závodním a příměstským vozem, bylo třeba přinést některé oběti. Jedna z těchto obětí přichází v podobě nedostatečně výkonného systému mezichlazení. Za intenzivních jízdních podmínek nebo jen v parném letním dni se sériový intercooler s trubkami a žebry zahřívá a snižuje výkon vašeho CTR.

My ve společnosti Mishimoto si klademe za cíl vrátit tento výkon zpět do vaší rozpálené Hondy tím, že ji ochladíme pomocí sady intercooleru Mishimoto 2017-2021 Honda Civic Type R Performance. Začali jsme zvětšením celkové velikosti jádra na více než dvojnásobek sériových rozměrů. Jádro o tloušťce 4,7 palce se může pochlubit 169% nárůstem celkového objemu a zvětšením vnější plochy žeber o 189 % pro optimální vlastnosti odvodu tepla.

Nezůstali jsme ani u zvětšení velikosti. Abychom zajistili správné proudění plněného vzduchu skrz větší jádro, aktualizovali jsme konstrukci jádra na tyčovou a deskovou. Robustní konstrukce nabízí nejen lepší průtokové vlastnosti, ale také pomáhá odvádět teplo od plněného vzduchu. Plastové koncové nádrže jsou již minulostí a byly nahrazeny našimi elegantními konstrukcemi z litého hliníku, které účinněji usměrňují proudění vzduchu do potrubí a z něj.

U sady Mishimoto Performance není intercooler jedinou součástí, která prošla aktualizací. Dovolili jsme si přepracovat celý systém mezichlazení. Honda přenesla některé z těchto obětí ve jménu masové výroby i na potrubí intercooleru. Omezující průměry potrubí omezují potenciál K20C1 zvyšovat tlak pomocí tuningu a gumové části jsou odsouzeny k tomu, aby se časem zničily. Tyto kanály pro plný vzduch jsme aktualizovali pomocí 2,5palcového hliníkového potrubí ohýbaného na studené straně. Gumové části, včetně potrubí na teplé straně, byly vyměněny za 5 vrstev tepelně odolného silikonu. Obě tyto vlastnosti zvýší průtok vzduchu systémem a zajistí, že nikdy nedojde k úniku plnicího tlaku.

Sada intercooleru Mishimoto 2017-2021 Honda Civic Type R Performance se dodává buď s černým, nebo stříbrným intercoolerem, s možností zvrásněného černého nebo zvrásněného červeného potrubí, které odpovídá vašemu stylu. Součástí této sady je také doživotní záruka Mishimoto, abyste mohli bez obav posilovat na okruhu.

Více informací

Výrobce Mishimoto
Značka Honda
Napište svou recenzi
Prohlížíte si: Sada intercooleru Mishimoto Honda Civic Type R 2017+ stříbrná s vrásčitě červeným potrubím
Vaše hodnocení:
Nahrávám...

Recenze byla odeslána ke schválení.

Tento formulář je chráněn pomocí reCAPTCHA - platí Zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.