Mezichladič Nissan 300ZX Twin Turbo Fairlady Z32 90-96 VQ30DETT Červená

Mezichladič Nissan 300ZX Twin Turbo Fairlady Z32 90-96 VQ30DETT Červená

Výrobce FMICEU
SKU ICFMIC-NIS-300ZX-R

  Skladem

 

Mezichladič Nissan 300ZX Twin Turbo Fairlady Z32 90-96 VQ30DETT Červená

Kompletní mezichladič určený pro Nissan 300ZX Twin Turbo Fairlady 90-96 s motorem VQ30DETT. Sada je dodávána se správně řezanými a tvarovanými trubkami, silikonovými a hliníkovými koleny a mezichladičem. Součástí jsou všechny díly potřebné pro správnou instalaci a také 2 vzduchové filtry typu „houba“.

Doporučuje se provést montáž v profesionální tuningové dílně.

Sada je vhodná až pro 660 HP. Má velmi účinné jádro, silné stěny vyrobené z leštěného hliníku nejvyšší kvality, což zajišťuje velkou odolnost, vynikající chlazení a vynikající proudění vzduchu. Skvěle nahrazuje originální mezichladič a zvyšuje výkon vozu.

Naše mezichladiče byly testovány až do 10 barů. Na rozdíl od podobných mezichladičů mají všechny naše mezichladiče nové, mnohem efektivnější jádro. Staré jádro viditelné na pravé straně mělo velmi málo žeber, pouze v jedné řadě (při pohledu skrz vstup bylo vidět vyústění), což mělo za následek špatné chlazení - vzduch, který jím proudil, nepřenášel veškeré teplo. Mezichladiče nabízené v našich aukcích mají mnohem hustší jádro, což zaručuje obrovské zlepšení výkonu! Nahoře viditelný externí chladič má navíc dodatečně vroubkovaná (větraná) žebra, díky čemuž uvolňuje teplo mnohem rychleji.

Není nutné přesouvat čerpadlo ABS nebo AC!

Kolor - Červená

Více informací

Výrobce FMICEU
Značka Nissan
Napište svou recenzi
Prohlížíte si: Mezichladič Nissan 300ZX Twin Turbo Fairlady Z32 90-96 VQ30DETT Červená
Vaše hodnocení:
Nahrávám...

Recenze byla odeslána ke schválení.

Tento formulář je chráněn pomocí reCAPTCHA - platí Zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.