FST Mounting Bracket Wall/Floor Standard Mount 13-0054 Radium Engineering

FST Mounting Bracket Wall/Floor Standard Mount 13-0054 Radium Engineering

Výrobce Radium Engineering
SKU USA-RAD-13-0054

  Skladem

 

FST Mounting Bracket Wall/Floor Standard Mount 13-0054 Radium Engineering

Montážní konzola FST Standardní montáž na stěnu/podlahu 13-0054 Radium Engineering

Montážní hardware

Palivovou rázovou nádrž lze namontovat kdekoli ve vozidle. Je však třeba se vyhnout montáži v blízkosti oblastí náchylných ke srážce, zdrojů tepla nebo pohyblivých částí, jako jsou komponenty zavěšení. Poznámka: Všechna výše uvedená FST s jedním čerpadlem lze namontovat kdekoli od vertikální po horizontální. Dvojité čerpadlo FST však nelze namontovat zcela horizontálně, protože snímače jsou uvnitř na protilehlých stranách. Níže vyberte držák, který nejlépe odpovídá aplikaci.

Držák na podlahu a na stěnu – Tento držák je laserem vyřezaný z hliníku a černým práškovým lakem a lze jej namontovat na boční nebo spodní stranu vyrovnávací nádrže.

Držák rámu - Protože tento držák má ohyb o 90° a je konzolový, je vyroben z oceli pro vynikající pevnost. Není pouze poniklovaný, aby odolal korozi, ale také umožňuje uzemnění součástí k náhradnímu otvoru v držáku. To předpokládá, že držák je namontován na elektricky vodivý materiál, jako je ocelový rám.

Úhlová montáž – Tato montážní konzola se používá pro vozidla, která mohou mít omezenou montážní výšku. Lze jej namontovat na podlahu i ke stěně. Tento držák je vyroben z laserem řezaného hliníku a práškově lakovaný černou barvou.

Více informací

Výrobce Radium Engineering
Napište svou recenzi
Prohlížíte si: FST Mounting Bracket Wall/Floor Standard Mount 13-0054 Radium Engineering
Vaše hodnocení:
Nahrávám...

Recenze byla odeslána ke schválení.

Tento formulář je chráněn pomocí reCAPTCHA - platí Zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.