High Volume Fuel Surge Tank Single 10AN Center Pickup for External Pump Radium Engineering

High Volume Fuel Surge Tank Single 10AN Center Pickup for External Pump Radium Engineering

Výrobce Radium Engineering
SKU USA-RAD-20-0081

  Skladem

 

High Volume Fuel Surge Tank Single 10AN Center Pickup for External Pump Radium Engineering

Palivová rázová nádrž (FST) je navržena tak, aby zabránila nedostatku paliva v motoru u vozidel s nedostatečným tlumením palivové nádrže. Palivová čerpadla FST zásobují rozdělovače paliva. Objem paliva uvnitř vyrovnávací nádrže funguje jako vyrovnávací paměť, aby čerpadlo FST vždy zásobovalo palivo. Tento objem je udržován čerpadlem hlavní palivové nádrže a také palivem vracejícím se z regulátoru tlaku paliva. Přebytečné palivo ve vyrovnávací nádrži se vrací zpět do hlavní palivové nádrže vozidla.

Vyrovnávací nádrž také poskytuje rychlý a snadný způsob, jak modernizovat jakýkoli standardní palivový systém o kompaktní velikost. Jedná se o vynikající řešení doplňování paliva pro vozidla, která instalují vylepšení výkonu s velkou poptávkou, jako je nucená indukce.

Zahrnuta

-Extrudovaný a obrobený hliníkový kanystr 6061

-Odnímatelné hliníkové uzávěry s těsněním Billet 6061 s O-kroužkem

- Eloxované a laserem gravírované ZDE

- Hardware z nerezové oceli

-Doživotní záruka na všechny komponenty Radium

 

FST pro externí palivová čerpadla

Vysokoobjemová rázová palivová nádrž Radium Engineering „bez pumpičky“ byla navržena pro uživatele, kteří již mají sekundární externí palivové čerpadlo. HVFST (High Volume Fuel Surge Tank) je ideální pro externí palivová čerpadla s velmi vysokým průtokem vyžadující velkou nádrž a přívodní potrubí. Poskytuje nádrž, ze které může čerpat externí čerpadlo. Spíše než integrovaným palivovým čerpadlem je vybaven jedinou sběrnou trubicí z PTFE. Radium nedoporučuje montovat tuto vyrovnávací nádrž vodorovně, protože snímač může být náchylný k natažení vzduchových kapes.

K zásobování HVFST palivem je zapotřebí „výtahové čerpadlo“. Přebytečné palivo je pak směrováno zpět do hlavní nádrže (nebo palivového článku). Čerpadlo napájí motor a poté odebírá palivo z vyrovnávací nádrže, přičemž přebytek se vrací z regulátoru zpět do vyrovnávací nádrže.

20-0081 HVFST používá větší kanystr (2,21 litrů / 0,58 galonu). Používá jednu 5/8" (-10AN) snímací trubici uprostřed, jak je znázorněno níže.

3 černé porty se používají pro vstup a výstup paliva z vyrovnávací nádrže. Vysokoobjemová palivová rázová nádrž obsahuje tři samčí armatury -6AN. Pokud jsou však vyžadovány tvarovky portu -8AN a/nebo -10AN, lze je zakoupit samostatně

Instructions PDF

Více informací

Výrobce Radium Engineering
Napište svou recenzi
Prohlížíte si: High Volume Fuel Surge Tank Single 10AN Center Pickup for External Pump Radium Engineering
Vaše hodnocení:
Nahrávám...

Recenze byla odeslána ke schválení.

Tento formulář je chráněn pomocí reCAPTCHA - platí Zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.