FST Fuel Surge Tank Standard for Single AEM 50-1200 E85 Radium Engineering

FST Fuel Surge Tank Standard for Single AEM 50-1200 E85 Radium Engineering

Výrobce Radium Engineering
SKU USA-RAD-20-0124-00

  Skladem

 

FST Fuel Surge Tank Standard for Single AEM 50-1200 E85 Radium Engineering

Palivová rázová nádrž (FST) je navržena tak, aby zabránila nedostatku paliva v motoru u vozidel s nedostatečným tlumením palivové nádrže. Palivové čerpadlo (čerpadla) FST napájí přímo rozdělovač paliva. Objem paliva uvnitř vyrovnávací nádrže funguje jako vyrovnávací paměť, aby čerpadlo FST bylo vždy zásobováno palivem. Tento objem je udržován čerpadlem hlavní palivové nádrže a také palivo vracející se z regulátoru tlaku paliva. Přebytečné palivo ve vyrovnávací nádrži se vrací zpět do hlavní palivové nádrže vozidla.

Vyrovnávací nádrž také poskytuje rychlý a snadný způsob, jak upgradovat jakýkoli standardní palivový systém bez nutnosti upravovat zásobní palivovou nádrž nebo čerpadlo. Jedná se o vynikající řešení pro doplňování paliva pro vozidla, která instalují vylepšení výkonu s velkou spotřebou paliva, jako je nucená indukce.

Všechny vyrovnávací nádrže zahrnují:

-Extrudovaný a obrobený hliníkový kanystr o objemu 1,5 litru

-Jasně máčené eloxované a laserem gravírované pouzdro

-Odnímatelné hliníkové uzávěry s utěsněnými O-kroužky

-6AN O-kroužky (8AN lze zakoupit samostatně ZDE)

- Elektrický konektor s kruhovou přepážkou s 24" létajícími vývody

- Hardware z nerezové oceli odolný proti korozi

Všechna čerpadla se montují uvnitř pomocí kabelů odolných vůči benzínu, etanolu a metanolu. U konfigurací se dvěma čerpadly je každé čerpadlo zapojeno samostatně. Všechny hadice jsou ponorné a bezpečné E85. Výstupní armatura (y) čerpadla je k dispozici pouze v samčí velikosti -6AN (zobrazeno zeleně).

Ostatní porty lze přizpůsobit na jiné velikosti -AN pomocí adaptérů (prodávají se samostatně).

Jak vybrat konfiguraci palivové nádrže

Určete, zda vaše aplikace bude vyžadovat jedno nebo dvě čerpadla. To je založeno na určení, kolik paliva bude motor potřebovat. Dále ze zobrazených možností vyberte model palivového čerpadla, který bude použit. Pokud si nejste jisti, které čerpadlo bude pro danou aplikaci nejlepší, KLIKNĚTE ZDE pro nezaujatý test výkonu některých palivových čerpadel, které nabízíme. KLIKNĚTE ZDE pro snadno čitelné srovnání všech palivových čerpadel, která nabízíme.

Čerpadlo AEM 50-1200 E85

Toto FST lze nakonfigurovat pro jedno nebo dvě čerpadla. U FST s jedním čerpadlem musí být vstupující palivo filtrováno. Pro trojité čerpadlo FST pomocí těchto čerpadel přejděte na stránku Radium Multipump FST. Níže je zobrazena varianta se dvěma čerpadly.

Instruction PDF

Více informací

Výrobce Radium Engineering
Napište svou recenzi
Prohlížíte si: FST Fuel Surge Tank Standard for Single AEM 50-1200 E85 Radium Engineering
Vaše hodnocení:
Nahrávám...

Recenze byla odeslána ke schválení.

Tento formulář je chráněn pomocí reCAPTCHA - platí Zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.