Nuke Performance Mitsubishi 4cyl EVO X Motorsports Fuel Rail - Bolt-On

Nuke Performance Mitsubishi 4cyl EVO X Motorsports Fuel Rail - Bolt-On

Výrobce Nuke Performance
SKU NP-100-09-204

  Skladem

 

Nuke Performance Mitsubishi 4cyl EVO X Motorsports Fuel Rail - Bolt-On

Vysoce výkonná palivová lišta Nuke Performance Mitsubishi Evo X Motorsports s bezpečnostními sponami vstřikovače a šroubovacími držáky

Mitsubishi Evo 10 motor 4válcová vysoce výkonná šroubovaná sada palivové lišty pro motoristický sport pro motor EVO X. Lehká rozdělovač paliva pro motoristické sporty s unikátními bezpečnostními sponami vstřikovačů, které pasují přímo na sání bez velkých úprav. 100% bezpečný pro alkoholická paliva, jako je etanol, E85.

  • Lehká palivová kolejnice pro motorsport

  • Jedinečné bezpečnostní klipy vstřikovačů

  • Vyrobeno ve Švédsku

  • 100% důkaz E85

  • Závitové výstupy 3/8 NPT

Šroubovací montáž, vše je zahrnuto pro:

Mitsubishi EVO X

Dejte svému motoru předimenzovaný průtok paliva pro seriózní odběr energie a vzhled, který je znakem Nuke Performance. Tato palivová lišta pro motorsport, navržená tak, aby vypadala úžasně a fungovala ještě lépe, je přední palivovou lištou Mitsubishi Evo X na trhu s největší funkčností a je dodávána s jedinečnými bezpečnostními sponami vstřikovačů a šroubovými držáky pro bezpečnou a snadnou montáž na tento oblíbený 4válcový motor od Mitsubishi.

Toto je nová řada rozdělovačů paliva pro motorsport od Nuke Performance, nejlehčí rozdělovače paliva všech dob s novou řadou tvarovek a bezpečnostních svorek vstřikovačů.

Vyvinuto s vysokými nároky z motoristického sportu

Tento rozdělovač paliva, který byl vyvinut ve spolupráci s předním světovým tunerem Mitsubishi, je nastaven tak, aby fungoval za všech podmínek a pro jakýkoli požadavek na výkon. Jedná se o nejlepší rozdělovač paliva na trhu pro motor Evo X od Mitsubishi s nejvyšší průtokovou kapacitou.

Dodáváno se závitem 3/8" NPT na každém konci a přiloženou 1/4 zástrčkou pro střední výstup. Armatury AN-6, AN-8 a AN-10 jsou volitelné a prodávají se jako další příslušenství, takže si můžete vybrat perfektní kombinace pro vaši stavbu.

3/8 NPT na AN-6 Samec Číslo dílu: 700-04-101

3/8 NPT na AN-8 Samec Číslo dílu: 700-04-102

3/8 NPT na AN-10 Samec Číslo dílu: 700-04-103

3/8 NPT otočné banjo do zásuvky Č. dílu: 700-03-10x

Číslo dílu zástrčky 3/8 NPT: 700-05-105

Bezpečnostní svorky vstřikovače zajišťují těsnění a bezpečnost

Jedinečnou funkcí Nuke Performance jsou bezpečnostní spony vstřikovačů, které zajišťují, že vstřikovače si udrží dokonalé utěsnění i při použití extrémního tlaku paliva. Ať už při montáži, instalaci na motor, nebo v případě nešťastné nehody, vstřikovače zůstanou pevně u palivové lišty. Nedochází k rozlití paliva, i když palivové čerpadlo stále běží nebo je v palivovém systému latentní tlak. A při provozu s vysokým tlakem paliva odpadá riziko zvednutí rozdělovače paliva od vstřikovače a nemusíte se obávat požáru motoru kvůli nechtěnému rozstřiku paliva.

Šroubovací řešení včetně potřebných šroubovacích držáků

Tato sada rozdělovače paliva Mitsubishi Evo X se dodává se všemi potřebnými držáky pro čistou a jednoduchou instalaci. Sada je dodávána s robustními lehkými hliníkovými držáky, které zaručují dokonalé uchycení na sání Mitsubishi Evo X a zabraňují jakémukoli úniku a poruchám tlaku paliva. Ujistěte se, že používáte těsnění závitu PTFE pro všechny tvarovky NPT. Mitsubishi 4cyl EVO X Motorsports Fuel Rail - Bolt-On je nejlepším aftermarketovým řešením pro váš motorsport.

Vyrobeno ve Švédsku, zaručující nejvyšší možnou kvalitu

Mitsubishi 4cyl EVO X Motorsports Fuel Rail - Bolt-On je vyvinut, navržen a vyroben společností Nuke Performance pro nejvyšší možnou kvalitu a se stejným puncem jako všechny ostatní díly v lehké motoristické řadě. Kvalitu Nuke Performance nelze ničím nahradit!

Mitsubishi 4cyl EVO X Motorsports Fuel Rail - Bolt-On zahrnuje:

1 x Motorsportovní palivová lišta, 4válc

2 x lehký hliníkový držák

4 x Nerezová ocel M6*8mm pro držáky

1 x 1/4 BSPP zástrčka

4 x bezpečnostní spona vstřikovače

8 x Nerezová ocel M4x6mm pro bezpečnostní spony

2 x Nerezová ocel M8x20 MC6S pro uchycení

Více informací

Výrobce Nuke Performance
Značka Mitsubishi
Napište svou recenzi
Prohlížíte si: Nuke Performance Mitsubishi 4cyl EVO X Motorsports Fuel Rail - Bolt-On
Vaše hodnocení:
Nahrávám...

Recenze byla odeslána ke schválení.

Tento formulář je chráněn pomocí reCAPTCHA - platí Zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.