Competition Package Wagner Tuning for Audi RS4 B9 Intercooler / Radiator

Výrobce Wagner Tuning
SKU WT-700001162

  Na vyžádání

 

Competition Package Wagner Tuning for Audi RS4 B9 Intercooler / Radiator

Soutěžní balíček pro Audi RS4 B9 se skládá ze sady Intercooler Upgrade Kit a sady Radiator Upgrade Kit.

Audi RS4 B9 331KW/450PS od roku 2017

Audi RS5 F5 331KW/450PS od roku 2017

sada pro upgrade mezichladiče 200001162

2,9litrový motor V6 biturbo (VW EA839) modelů RS4 je vybaven nepřímým chladicím okruhem plnicího vzduchu. Chlazení plnicího vzduchu je tedy realizováno vodou chlazeným mezichladičem, který bude nahrazen tímto vysoce výkonným mezichladičem WagnerTuning.

 

Vysoce výkonný mezichladič WAGNERTUNING má nové výkonné jádro s vnějšími rozměry jádra 222 mm x 200 mm x 120 mm / 8,74 palce x 7,87 palce x 4,72 palce. Toto jádro mezichladiče bylo přímo vyvinuto pro vysoké požadavky motoru RS4/RS5 a nabízí o 185 % větší objem vnějšího jádra ve srovnání se standardním mezichladičem. Vypočtený poměr mezi vnitřní a vnější chladicí plochou generuje maximální přenos tepla a zároveň nejlepší možné vnitřní proudění vzduchu. Hliníkové lité koncové nádrže byly navrženy v CAD a optimalizovány v CFD simulacích. Výsledkem je vynikající chladicí vlastnost s minimálním zpětným tlakem. Proto je tato sada ideální i pro závodní použití. Optimální chladicí účinek nasávaného vzduchu s výrazným zvýšením výkonu!

Všechny radiátory WAGERTUNING jsou vybaveny tepelně vodivým antikorozním povlakem pro zajištění trvalého chladicího efektu. Plug & play instalace systému je jednoduchá a snadno se provádí (přiložen je i návod k instalaci).

Výhody tohoto produktu:

- výrazně lepší chladicí výkon

- menší pokles tlaku

- větší výkon a točivý moment pro váš motor

- mechanické vypouštění turbodmychadla

- 100% odolnost vůči tlaku

- 100% Plug and Play

- záruka až 4 roky

sada pro upgrade chladiče 400001012

Motor 2,9 l V6 biturbo modelů Audi RS4 / RS5 je vybaven nepřímým chladicím okruhem plnicího vzduchu. Chlazení přiváděného vzduchu tedy není realizováno okolním vzduchem jako chladicím médiem (jako obvykle), ale vlastním okruhem chladicí vody. Snížení teploty chladicí vody je přímo spojeno se zlepšeným chladicím výkonem přiváděného vzduchu. To je přesně to, kde se projeví výhody vylepšeného vodního chladiče WAGERTUNING.

Nově vyvinuté závodní závodní jádro vysoce výkonných vodních chladičů WAGERTUNING zvětšuje objem chladiče OEM vodních chladičů celkem o 55 %. Vypočtený poměr mezi vnitřní a vnější chladicí plochou generuje maximální přenos tepla a zároveň umožňuje dostatečné proudění vzduchu pro okolní komponenty (např. vodní chladič motoru) pro vlastní výměnu tepla. Vodní chladiče jsou vybaveny tepelně vodivým antikorozním povlakem pro zajištění trvalého chladicího efektu. Plug & play instalace systému je jednoduchá a snadno se provádí (přiložen je i návod k instalaci).

Sada je dodávána s:

1x přední chladič (nízkoteplotní okruh)

1x Sada silikonových hadic

1x montážní materiál

1x návod k instalaci

Více informací

Výrobce Wagner Tuning
Značka Audi
Napište svou recenzi
Prohlížíte si: Competition Package Wagner Tuning for Audi RS4 B9 Intercooler / Radiator
Vaše hodnocení:
Nahrávám...

Recenze byla odeslána ke schválení.

Tento formulář je chráněn pomocí reCAPTCHA - platí Zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.