Brzdový třmen Wilwood 120-14709 DynaPro 4 písty

Brzdový třmen Wilwood 120-14709 DynaPro 4 písty

Výrobce Wilwood
SKU USA-WIL-120-14709

  Na vyžádání

 

Brzdový třmen Wilwood 120-14709 DynaPro 4 písty

Čtyřpístkové třmeny Dynapro s radiální montáží s prachovým těsněním (DPR-DS) jsou příkladem neustálé modernizace a zdokonalování společnosti Wilwood. Kombinují čistě závodní technologii s novou generací výkonnostních vylepšení Wilwood. Dynapro-DS kombinuje všestrannost radiální montáže s elegantním profilem, vynikající pevností a extrémní odolností v nepříznivých podmínkách. Přidání těsnění proti prachu umožňuje použití tohoto třmenu v lokalitách, které vyžadují metodu utěsnění proti vnějšímu prostředí. S celkovou hmotností pouhých 3,58 kg se řada třmenů Dynapro stala oblíbenou volbou pro širokou škálu sportovních, rallye a terénních jízdních aplikací.

Síla třmenů Dynapro spočívá v kombinaci výrobního postupu a konstrukce. Proces kování stess-flow přenastavuje vnitřní strukturu zrn kovu tak, aby proudila v obrysu těla třmenu. Vzniká tak díl s vyšší pevností než obráběné blokové předlitky nebo odlitky. Konstrukce tělesa vytvořená metodou FEA obsahuje radiální přechod mezi otvory pístu a můstky třmenu. Tím se eliminují macinované stupně a ramena v této kritické pevnostní oblasti a podstatně se zvyšuje odolnost proti průhybu a oddělení tělesa při vysokém zatížení. Zkoušky průhybu konstrukce a objemového posunu prokázaly účinnost této inovativní konstrukce. Výsledkem je pevný pedál s vynikající brzdnou silou.

Pedál Dynapro je k dispozici ve třech konfiguracích. Standardní třmeny pro rotory do průměru 12,19" jsou vybaveny písty z nerezové oceli utěsněnými proti prachu pro maximální ochranu proti nečistotám z trati nebo silnice při středních až vysokých teplotách. K dispozici je verze s dlouhým poloměrem pro rotory do 13,00". Soutěžní modely, které využívají izolované písty Thermlock pro zajištění dodatečné ochrany proti přenosu tepla z destiček. Všechny třmeny Dyanpro mohou být volitelně vybaveny písty Thermlock pro maximální tepelnou ochranu při trvalém použití při vysokých teplotách.

Písty:

Počet pístů - 4

Plocha pístu (in²) - 4,80

Typ pístu - nerezový

Prachová vložka - Ano

Rozměry rotoru:

Šířka rotoru (in) - 1,00

Průměr rotoru ( in) - 12,19

Rozměry podložky:

Plocha podložky (in²) - 6,36

Objem podložky (in³) - 3

Stupeň zatížení a materiál:

Materiál - hliník

Hmotnost (lbs) - 4,3

Barva - Ano

Povrchová úprava - typ III Ano

 

Síla Dynapro je kombinací procesu a designu. Proces kování stess-flow znovu vyrovnává vnitřní strukturu zrna kovu tak, aby proudil do obrysu tělesa třmenu. To produkuje součást s vynikající pevností oproti obráběným blokovým dílům nebo odlitkům. Konstrukce těla generovaná FEA má radiální přechod mezi pístovými otvory a třmenovými můstky. To eliminuje makinované kroky a ramena v této kritické oblasti pevnosti a podstatně zvyšuje odolnost proti průhybu a oddělení těla při vysokém zatížení. Zkoušky strukturální deformace a objemového výtlaku prokázaly účinnost této inovativní konstrukce. Sečteno a podtrženo je pevný pedál s vynikající brzdnou silou.

 

Dynapro je k dispozici ve třech konfiguracích. Standardní třmeny pro rotory do 12,19 ”jsou vybaveny prachotěsnými písty z nerezové oceli pro maximální ochranu před úlomky po kolejích nebo vozovkách v aplikacích se středními a vysokými teplotami. K dispozici je verze s dlouhým poloměrem pro uložení rotorů až do 13,00 ”. Konkurenční modely, které používají izolované písty Thermlock k zajištění dodatečné ochrany před přenosem tepla z podložek. Všechny třmeny Dyanpro lze také dodat s písty Thermlock pro maximální tepelnou ochranu v aplikacích s trvalým vysokým teplem.

Písty:

Počet pístů - 4

Oblast pístu (in²) - 4,80

Typ pístu - nerez

Prachová bota - Ano

Rozměry rotoru:

Šířka rotoru (palce) - 1,00

Průměr rotoru (palce) - 12,19

Rozměry podložky:

Plocha podložky (in²) - 6,36

Hlasitost padu (v³) - 3

Zatížení a materiál:

Materiál - hliník

Hmotnost (libry) - 4,3

Barvy a povrchová úprava:

Barva - Ano

Dokončení - Typ III Ano

Více informací

Výrobce Wilwood
Napište svou recenzi
Prohlížíte si: Brzdový třmen Wilwood 120-14709 DynaPro 4 písty
Vaše hodnocení:
Nahrávám...

Recenze byla odeslána ke schválení.

Tento formulář je chráněn pomocí reCAPTCHA - platí Zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.