Sada pro vstřikování vody / metanolu AEM 30-3302

Sada pro vstřikování vody / metanolu AEM 30-3302

Výrobce AEM
SKU USA-AEM-30-3302

  Skladem

 

Sada pro vstřikování vody / metanolu AEM 30-3302

Sada pro vstřikování vody a metanolu AEM V2, standardní řídicí jednotka - interní snímač MAP max. 2,4 baru (35 psi), čerpadlo nad 13 barů (200 psi), neobsahuje nádrž.

VÝHODY SYSTÉMU VSTŘIKOVÁNÍ VODY / METANOLU AEM

Vstřikování vody a metanolu do přeplňovaných spalovacích motorů (přeplňovaných turbodmychadlem nebo kompresorem) je osvědčený způsob, jak účinně snížit teplotu nasávaného vzduchu a tlumit škodlivé detonace. Díky tomu je možné reálně zvýšit přeplňování a předstih zapalování - bez použití vysokooktanového závodního paliva - a dosáhnout tak nárůstu výkonu až o 20 %. Systémy vstřikování vody a metanolu AEM jsou kombinací nejodolnějšího zařízení a pokročilejších funkcí ve srovnání s jinými systémy vstřikování vody a metanolu v této cenové kategorii.

Systém vstřikování vody a metanolu pro všechny přeplňované závodní motory.

Společnost AEM nabízí dvě různé verze řídicích jednotek pro vodu a metanol:

První sada (PN 30-3300) - závislá na přeplňování pro vozidla s přeplňovaným motorem do 2,4 baru (35 PSI) přeplňování (sada PN 30-3300). Tato řídicí jednotka má zabudovaný snímač absolutního tlaku v sacím potrubí (snímač MAP) a konektor pro vedení přeplňování.

Druhá sada (PN 30-3350) - provedení s více vstupy, které uživatelům umožňuje instalovat sadu AEM pro vstřikování vody a metanolu do vozidel s velmi vysokým přeplňováním (nad 2,4 baru, >35 PSI) pomocí externího snímače MAP 0-5 V.

Snižuje teploty sání

Termín "kapalinové chlazení" u vstřikování vody/metanolu označuje vysoce rozprašovanou mlhu vody/metanolu, která je vstřikována do proudu vzduchu a začíná se odpařovat. V důsledku toho se teplota vzduchu sníží až o 100 stupňů a náplň vzduchu je bohatší na kyslík.

Snížení tvorby karbonových usazenin

Moderní vozidla jsou vybavena systémy recirkulace výfukových plynů (EGR), které podporují tvorbu karbonových usazenin uvnitř nasávaného vzduchu. Toto hromadění karbonu může vytvářet "horká místa" ve spalovacích komorách, která mohou způsobit detonaci. Vstřikování vody/metanolu vyvolává efekt "čištění párou", který snižuje tvorbu karbonových usazenin a v některých případech může zvýšit spotřebu paliva.

 

Výrobky AEM mají 12 měsíční záruku

Více informací

Výrobce AEM
Napište svou recenzi
Prohlížíte si: Sada pro vstřikování vody / metanolu AEM 30-3302
Vaše hodnocení:
Nahrávám...

Recenze byla odeslána ke schválení.

Tento formulář je chráněn pomocí reCAPTCHA - platí Zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.