Sada pro vstřikování vody / metanolu AEM 30-3300

Sada pro vstřikování vody / metanolu AEM 30-3300

Výrobce AEM
SKU USA-AEM-30-3300

  Skladem

 

Sada pro vstřikování vody / metanolu AEM 30-3300

Sada vstřikování vody a metanolu AEM V2, standardní ovladač – interní senzor MAP 2,4 bar (35 psi) Max, 13 bar (200 psi) čerpadlo, 1 galonová nádrž, vodivý snímač hladiny kapaliny

VÝHODY SYSTÉMU VSTŘIKOVÁNÍ VODY/METANOLU AEM

Systémy vstřikování voda/methanol (WMI) snižují teplotu vzduchu a zvyšují účinnost spalování v aplikacích s přeplňovaným motorem, což umožňuje motoru dodávat větší výkon s menší námahou. Vstřikování vody/metanolu také nabízí mnoho výhod, které pomáhají prodloužit životnost motoru, včetně snížení karbonových usazenin zanechaných systémem recirkulace výfukových plynů (EGR). Systémy vstřikování voda/metanol AEM pro nákladní vozidla s turbodmychadlem a SUV využívají nejodolnější hardware kombinovaný s pokročilejšími funkcemi než jakýkoli jiný cenově srovnatelný systém vstřikování voda/metanol.

Systém vstřikování vody a metanolu pro všechny přeplňované motory

AEM nabízí dvě různé verze regulátorů vody a metanolu:

První sada (PN 30-3300) - pro vozidla s motorem s přeplněním na 2,4 bar (35 PSI) boost (sada PN 30-3300). Tento ovladač má vestavěný snímač absolutního tlaku v sacím potrubí (snímač MAP) a konektor pro nabíjecí potrubí.

Druhá sada (PN 30-3350) – má konstrukci s více vstupy, který uživatelům umožňuje instalovat sadu pro vstřikování vody a metanolu AEM na vozidla s velmi vysokým tlakem (přes 2,4 bar, >35 PSI) pomocí externího 0-5V MAP senzoru.

Solidní, odolné a snadno použitelné regulátory

Nové konstrukce regulátorů mají velké, spolehlivé otočné přepínače, větší číslování (pro snadné nastavení přesných bodů spuštění a plné aktivace), zakrytou stavovou LED a testovací tlačítka odolná proti postříkání. Připojovací zástrčka je integrována v krytu regulátoru. Oba kryty regulátoru jsou vybaveny integrovanou, snadno přístupnou pojistkou a montážními úchyty.

Zjednodušené zapojení

Kabelový svazek sady pro vstřikování vody a metanolu od společnosti AEM je na jedné straně zakončen uzamykatelným konektorem a má barevné vodiče pro snadnou instalaci. Svazek obsahuje napájecí i zemnicí vodiče pro čerpadlo, což zjednodušuje proces zapojení a eliminuje možnost náhodného spuštění čerpadla v důsledku zkratu v systému. Součástí balení je další kabel pro přidání volitelného elektromagnetického ventilu on/off, který zastaví průtok kapaliny, když je systém neaktivní.

Integrované bezpečnostní funkce

Regulátory v systémech AEM voda-metanol mají integrovanou výstupní funkci „Boost Safe“, která monitoruje celý vstřikovací systém a spouští zemní signál na výstupu, pokud detekuje chybu související s napětím (zkrat, špatné spojení, přerušený vodič, přehřáté čerpadlo , vysoký nebo nízký signál), nízké napětí atd.), což uživatelům umožňuje definovat nouzovou strategii, od tak jednoduchých, jako je blikání výstražného světla, až po pokročilejší strategie, jako je brzdění nebo zapalování nebo přepínání palivových map na autonomním motoru systém řízení. V kombinaci s vestavěným a vysoce přesným spínačem nízkého průtoku v nádrži může „Boost Safe“ také přepnout motor do bezpečného režimu předtím, než systém vyschne. Tato jedinečná funkce je dostupná pouze u systémů vstřikování vody a metanolu AEM.

Robustní vysokotlaké vstřikovací čerpadlo

Vyznačuje se robustní konstrukcí, integrovanými hadicovými přípojkami, těsněním EPDM a membránou ze santoprenu pro konzistentní a spolehlivou dodávku kapaliny.

Nízkoprofilová nádrž o objemu 1,15 galonu

Systémy vstřikování vody a metanolu AEM jsou k dispozici s nádrží i bez nádrže (nádrž má rezervu). Přesnější, elektricky vodivý snímač nízké hladiny kapaliny je integrován do nádrže a je vybaven uzamykacím konektorem a barevně označenými vodiči, aby odpovídaly kabelovému svazku. Snímač eliminuje možnost nesprávných odečtů způsobených znečištěním.

Strojově obráběné vstřikovače a trysky

Součástí sady pro vstřikování benzinu/metanolu od společnosti AEM je jeden přesně opracovaný vstřikovač. Má integrovaný zpětný ventil, který zabraňuje nechtěnému průtoku kapaliny. Tři přiložené vstřikovací trysky umožňují přizpůsobit průtok vody / metanolu výkonu motoru.

Přepracovaná strategie řízení průtoku pro rovnoměrnější přívod kapaliny

Inženýři společnosti AEM strávili mnoho času přepracováním řízení průtoku, aby dosáhli rovnoměrnějšího výstupního průtoku. To znamená, že dodávaný průtok lépe odpovídá požadavkům motoru na vstřikování vody/metanolu, což dále optimalizuje chlazení plnicího vzduchu.

Kabelový svazek je na jedné straně zakončen uzamykatelným konektorem a barevně označenými vodiči pro snadnou instalaci a integrovaným zemnicím obvodem čerpadla.

Vysoce odolné vysokotlaké vstřikovací čerpadlo má integrované přípojky, membránu ze santoprenu a těsnění z EPDM odolné proti korozi. Naše čerpadlo maximalizuje tlak v potrubí pro optimální rozprašování a jeho tichý, plynulý chod je téměř neznatelný.

Přesně zpracované hliníkové vstřikovače s integrovaným zpětným ventilem obsahují vyměnitelné trysky pro různé úrovně výkonu (250 cm3 /min, 500 cm3 /min a 1000 cm3 /min).

Nádrž o objemu 5 galonů s integrovaným snímačem nízké hladiny kapaliny a uzamykatelným konektorem (k dispozici jsou také verze bez nádržky).

6m kabel je součástí sady

LED dioda na přístrojové desce pro indikaci stavu systému a upozornění na nízkou hladinu kapaliny

Snižuje teplotu nasávaného vzduchu

"Chlazení kapalinou" se vstřikováním vody/metanolu může snížit teplotu vzduchu až o 100 stupňů a náplň vzduchu je bohatší na kyslík.

Zvyšuje spalování a účinnost

Kromě snížení teploty nasávaného vzduchu voda absorbuje teplo ve spalovacím prostoru a mění se v páru a rychlost expanze páry zvyšuje průměrný efektivní tlak ve válci, čímž zabraňuje nebezpečným tlakovým skokům. Toto efektivní zvýšení tlaku ve válci v kombinaci s metanolem umožňuje vznětovým motorům dokonalejší spalování paliva. To vede k úspoře paliva (dokonalejšímu spalování).

Snížení tvorby karbonových usazenin

Moderní vozidla jsou vybavena systémy recirkulace výfukových plynů (EGR), které podporují tvorbu karbonových usazenin uvnitř sání vzduchu. Toto hromadění karbonu může vytvářet "horká místa" ve spalovacích komorách, která mohou způsobit detonaci. Vstřikování vody/metanolu vyvolává efekt "čištění párou", který snižuje tvorbu karbonových usazenin a v některých případech může snížit spotřebu paliva.

 

Výrobky AEM mají 12 měsíční záruku

Více informací

Výrobce AEM
Napište svou recenzi
Prohlížíte si: Sada pro vstřikování vody / metanolu AEM 30-3300
Vaše hodnocení:
Nahrávám...

Recenze byla odeslána ke schválení.

Tento formulář je chráněn pomocí reCAPTCHA - platí Zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.