Budík AFR AEM X-series UEGO AEM 30-0300

Budík AFR AEM X-series UEGO AEM 30-0300

Výrobce AEM
SKU USA-AEM-30-0300

  Skladem

 
Odeslání ve stejný den.
Objednávka v 
00:00:00

Budík AFR AEM X-series UEGO AEM 30-0300

AEM 03-0300

Americký indikátor AFR je širokopásmový indikátor AEM řady X se sondou UEGO AFR. Sada obsahuje: širokopásmový regulátor s indikátorem X-Series, sondu Bosch LSU 4.9, propojovací kabely, černý kryt, černé číselníky AFR/Lambda a zástrčku snímače AEM UEGO X-series.

Širokopásmové indikátory AEM řady X se snímačem UEGO AFR jsou vyrobeny s unikátní, patentovanou 100% digitální technologií (patent 9 575 030), díky níž jsou podle nezávislých testů nejrychlejšími širokopásmovými regulátory AFR.

Průměr budíku je 52 mm (2 1/16 palce). Moderní design s novým centrálním sedmisegmentovým displejem (o 87 % větším ve srovnání s modelem 30-4110) přitahuje pozornost. Díky celkovému designu vypadá displej větší, než ve skutečnosti je (52 mm), ale standardní velikost značně usnadňuje instalaci. Délka/hloubka hodin je menší než 2,5 cm a hloubka montážní misky je přibližně 5 mm, což zvyšuje počet potenciálních montážních míst.

Budík AEM X-Series UEGO AFR má konfigurovatelný panel. Pomocí tlačítek na ukazateli můžete měnit hodnoty AFR pro různé podíly paliva, lambdy a vzduchu. Můžete také změnit centrální zobrazení na tří- nebo čtyřmístné, provést kalibraci snímače a změnit CAN ID při kombinaci více regulátorů a indikátorů řady X.

Součástí balení je černý rámeček a černý ciferník, ale volitelně je k dispozici stříbrný rámeček s bílým ciferníkem (PN 30-0300-ACC, prodává se samostatně).

Budík obsahuje výstup 0-5 V a sériový port RS232 pro zpětnovazební řízení a záznam dat a výstup AEMnet (CANbus) pro záznam dat. AEMnet umožňuje sériové připojení dalších širokopásmových regulátorů řady X (až 16 válců) pro záznam AFR více válců. Podporuje napětí vozidla/systému až do 16 V a lze jej použít v aplikacích s EFI nebo karburátory a dynamometry v aplikacích s benzinem, metanolem, etanolem, naftou, propanem a CNG.

Širokopásmový regulátor AFR UEGO řady X byl nejrychleji reagujícím širokopásmovým regulátorem AFR v nezávislém testu v porovnání se 17 konkurenčními širokopásmovými regulátory AFR.

Patentovaná širokopásmová technologie X-Digital (patent 9 575 030)
Obsahuje širokopásmový snímač Bosch 4.9LSU UEGO
Továrně kalibrovaný odpor nevyžaduje kalibraci volným vzduchem, ale tato kalibrace je možná, když snímač zestárne, pokud si to uživatel přeje
Kompatibilní s napětím vozidla/systému do 16 V.
Výstup 0-5 V a RS232 pro záznam dat a zpětnovazební řízení, AEMnet (CANbus) pro záznam dat a sériové připojení více řídicích jednotek až do 16 válců.
Možnost zobrazení hodnot AFR v setinách procenta
Průměr budíku 52 mm a malá hloubka, méně než 2,5 cm.
Hloubka montážní misky je pouze cca 5 mm
Funkce automatického stmívání
Uživatelsky konfigurovatelný displej pomocí tlačítek na číselníku měřidla pro změnu hodnot AFR, Lambda a O2 a 3 nebo 4místný displej
Černý rámeček a černý číselník jsou součástí balení (možnost stříbrného rámečku / bílého číselníku se prodává samostatně, PN 30-0300-ACC).
Uzamykatelné konektory

 

Výrobky AEM mají 12 měsíční záruku

Více informací

Výrobce AEM
Typ AFR
Napište svou recenzi
Prohlížíte si: Budík AFR AEM X-series UEGO AEM 30-0300
Vaše hodnocení:
Nahrávám...

Recenze byla odeslána ke schválení.

Tento formulář je chráněn pomocí reCAPTCHA - platí Zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.