Budík AFR AEM 30-4110

Budík AFR AEM 30-4110

Výrobce AEM
SKU USA-AEM-30-4110

  Skladem

 
Odeslání ve stejný den.
Objednávka v 
00:00:00

Budík AFR AEM 30-4110

Digitální širokopásmový budík UEGO AEM s Bosch LSU 4.9

Legendární digitální širokopásmový měřič O2 AFR UEGO od společnosti AEM je širokopásmový regulátor AFR UEGO a měřič v jednom. Kombinuje přesnost, rychlost a kontrolu se snadno čitelným digitálním LED displejem a LED ukazatelem, který mění barvy, když se AFR mění z bohaté na chudou.

CO JE ŠIROKOPÁSMOVÝ REGULÁTOR VZDUCHU/PALIVA UEGO?

Širokopásmové regulátory UEGO (Universal Exhaust Gas Oxygen) vyráběné společností AEM jsou pokročilé, cenově výhodné tuningové nástroje, které uživatelům umožňují přesně sledovat poměr vzduch/palivo (AFR) jejich motorů.

PROČ POUŽÍVAT REGULÁTOR AFR?

Přesné údaje o AFR jsou při tuningu motoru velmi důležité. Příliš bohatá směs (velmi nízký poměr vzduch/palivo) může způsobit ztrátu výkonu, zatímco příliš chudá směs (velmi vysoký poměr vzduch/palivo) může způsobit problémy vedoucí k poškození motoru. Použití širokopásmového regulátoru směsi vzduchu a paliva během procesu tuningu umožňuje sledovat AFR a upravovat parametry tuningu tak, aby byly optimalizovány pro dosažení maximálního výkonu a účinnosti. Společnost AEM nabízí širokou škálu vysoce přesných a spolehlivých širokopásmových regulátorů vzduch/palivo, které mohou pomoci optimalizovat tuning motoru.

CO JE TO KALIBRACE VOLNÉHO VZDUCHU?

Někteří naši konkurenti vyžadují pro kalibraci svých snímačů O2 častý postup kalibrace volným vzduchem. Tento proces zahrnuje vyjmutí snímače ze zásobníku, když je ještě připojen k řídicí jednotce, a následné mávání snímačem ve vzduchu, aby mohl snímat hladinu O2 v atmosféře. V našich širokopásmových řídicích jednotkách používáme snímače Bosch 4,9 LSU. Naše snímače jsou individuálně laboratorně kalibrovány společností Bosch a nevyžadují kalibraci ve volném ovzduší.

Náš světoznámý širokopásmový měřič O2 AFR UEGO má digitální LED displej a LED ukazatel, který mění barvy podle toho, jak se mění AFR z bohaté na chudou. Kryt měřiče o průměru 52 mm (2-1/16") zaručuje, že se vejde do většiny montážních misek a lze jej namontovat prakticky kamkoli. Všechny měřiče AEM mají analogový výstup 0-5 V pro použití se záznamníky dat a téměř jakýmkoli systémem řízení motoru. Každý měřicí přístroj se prodává s černo-stříbrným rámečkem a černo-bílým ciferníkem, což vám umožňuje zvolit si vlastní barevné schéma.

Snímač Bosch UEGO umožňuje regulátoru pracovat s nominálními otáčkami a přesností. Snímač Bosch 4.9 LSU použitý v širokopásmovém ukazateli AEM 30-4110 má rychlejší odezvu a odebírá méně proudu než snímač 4.2 LSU použitý v širokopásmovém ukazateli AEM 30-4100. Snímač 4.9 LSU má stejnou kompatibilitu s palivem jako snímač 4.2 LSU a při použití se širokopásmovým ukazatelem AEM UEGO 30-4110 nevyžaduje kalibraci volného vzduchu. Snímač 4.9 LSU 30-4110 používá jiný konektor než snímače 4.2 LSU připojené k původní řídicí jednotce 30-4100 a tyto snímače nejsou mezi oběma řídicími jednotkami nijak zaměnitelné, a to ani po výměně konektorů.

Širokopásmový měřič O2 AFR UEGO je nezbytný, pokud chcete zvýšit výkon a bezproblémový chod motoru. Při tuningu motoru jsou přesné údaje o poměru vzduchu a paliva velmi důležité, protože provoz s příliš bohatým AFR může způsobit ztrátu výkonu a provoz s příliš chudým AFR může vést k vážnému poškození motoru. Digitální indikátor AFR UEGO od společnosti AEM dokáže rychle upozornit na změnu poměru vzduch/palivo i při změně v řádu 0,1 a poskytnout tak dostatek času na vypnutí motoru dříve, než dojde k jeho poškození.

Součástí dodávky je vyměnitelný černý a bílý ciferník, který umožňuje přizpůsobit vzhled podle vašich představ.
Součástí dodávky je širokopásmový snímač Bosch 4,9 LSU a svařovaný kryt
Není nutná kalibrace volného vzduchu
Výměnné černé a stříbrné rámečky jsou součástí dodávky
Výměnné černé a bílé ciferníky jsou součástí dodávky
Kryt měřiče 52 mm (2-1/16")
Analogový výstup 0-5 V (pouze rozsah 10-20 AFR)

 

Výrobky AEM mají 12 měsíční záruku

Více informací

Výrobce AEM
Typ AFR
Napište svou recenzi
Prohlížíte si: Budík AFR AEM 30-4110
Vaše hodnocení:
Nahrávám...

Recenze byla odeslána ke schválení.

Tento formulář je chráněn pomocí reCAPTCHA - platí Zásady ochrany osobních údajů Google a Podmínky služby.